Maja

Lektioner i Art2Ride

 

Vad är Art2Ride?

Art2ride är ett tränings "koncept" skapat av Will Faerber (hemsida www.art2ride.com). Hans träningsfilosofi är inget nytt utan helt enkelt bara gammal klassisk dressyr, Will själv nämner Nuno Oliviera som sin största förebild. Detta sätt att träna lägger vikten på grundträning, när grunden är lagd kan du sedan göra det mesta tillsammans med din häst men det är oerhört viktigt att grunden får ta tid. Ofta börjar man träningen från marken. Detta så att hästen ska få en chans att få upp ryggen och hela överlinjen utan tyngden av en ryttare. Longering och arbete vid hand är två sätt att arbeta hästen från marken. Inom Art2Ride jobbar vi mycket med stretching som tillåter hästen att få upp sin rygg och trampa under sig med sina bakben. När hästen sedan är stark och klarar av att bära sig själv kan man plocka upp den förutsatt att ryggen fortfarande är uppe.

 

Många som tränar enligt art2ride upplever stora skillnader i sina hästar, inte bara i ridningen och i hästens fysik utan träningen ger också en lugnande effekt. Så om man har en häst som är lite stressad, inte riktigt vill jobba eller bara känner att detta låter som något man vill testa är det bara att kontakta mig och boka in en träning.

 

Pris: 150 kr/lektion

Längd: 60 min/lektion, detta kommer och att variera beroende på hästens ålder och utvecklingsnivå.

Var?: Jag kommer att åka ut till er mot reseersättning utanför Stenungsunds kommun på 20 kr/mil. Inom stenungsunds kommun tillkommer inte detta.

 

Jag nås snabbt och lätt genom allt listat nedan!

Telefon: 0700547703

Mail: majasihaljerod@gmail.com

Facebook: Maja Söderberg

 

 

 

 


                                                                                                                                  

 

Välkomna till Stall Hamra

Ucklahoma, Just for fun!!

Sofia Westergren

0705-776376 sofia@stallhamra.se

Dan  Westergren

0702-582985

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Stall Hamra via Nyhetsbrevet. Skriv in din mail redan idag här