Pay and jump

PAY AND JUMP med tidssatta höjder. 

150 kr/start.

Anmälan görs till nellie@stallhamra. Betalning swishas till 1235932421. Notera ryttarens namn, om det är ponny eller häst och hopphöjd vid betalning. Betalning sker senast kvällen före kl 18:00. Betalningar som görs senare skickas skärmdump på swishen till 0705-776376. Anmälan till ytterligare starter kan göras så länge den aktuella höjden pågår och banan inte är höjd till högre nivå. 

Startlistan kommer att publiceras några dagar före hoppningen.

Banskiss och tider för höjder kommer publiceras kvällen innan.

Felfri ritt ger en rosett, max en gratis rosett per ekipage så långt lagret räcker på dessa rosetter (enkelt utförande i färgerna blått och rött). Barn som rider höjderna bom till 40 får rosett för genomförd ritt. Fler rosetter finns att köpa.

Nellie kommer att baka så det finns fika.

Fotograf Vendela Vedin erbjuder bilder för 50 kr/st eller 3 bilder för 100 kr. Kontakt vendela.vedin@gmail.com.

OBS! Om ni inte vill bli fotograferade så säg till. Bilderna kan komma att användas för Stall Hamra.

Vi kommer även att låta banan stå framme som Öppen bana. För respekt till övriga tävlande så kan vi inte lova att alla ekipage tar sig i mål. Något hinder kan läggas ner för att övervinnas men sedan hoppas hinder nr 1 för att därefter lämna banan. Om ryttaren önskar att en bakbom läggs ner på en oxer innan starten görs så är det inga problem. Det är mer tiden på banan som räknas än antalet stopp. Om ekipaget håller en normal effektivitet så tillåter vi 5 stopp och max 3 stopp på samma hinder. Ofta kan vi finna tid efter tävlingsdagen för att ekipaget ska få den tid som behövs. 

Eftersom det finns risk för hästsmittor så kan inte vägen framför anläggningens hagar användas för externa ekipage. Stallet är stängt och toalett finns att använda i cafeterina. 

VARMT VÄLKOMNA TILL OSS!

 

                                                                                                                                  

 

Välkomna till Stall Hamra

Ucklahoma, Just for fun!!

Dan  Westergren

dan@stallhamra.se

0702-582985

Sofia Westergren

sofia@stallhamra.se

 

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Stall Hamra via Nyhetsbrevet. Skriv in din mail redan idag här