Ryttarmeddelande

Ryttarmeddelande i tider där smittskyddet är prioriterat högt och vi behöver vara extra omtänksamma om varann. 

Tävlingsledare och speaker: Sofia 0705-776376, skicka gärna sms.

Starterna betalas med swish 1235932421 senast lördag kl 18. Enstaka betalningar kan Sofia kontrollera swish för. Skicka ett sms med skärmdump på betalningen. Denna rutin för att begränsa kontakter så långt som möjligt. Hästpass behöver inte visas, det är hästägarens ansvar att hästen är vaccinerad och frisk. Vi litar på att både tvåbenta och fyrbenta är fullt friska när man kommer till anläggningen. 


Räknar med att det max är ryttare + två medhjälpare med varje ekipage. Endast en följer med och hjälper till vid framhoppningen. För att klara smittskyddet behöver vi be er att inte vistas på anläggningen mer än vad som behövs för era egna starter. 

Parkeringsvakt finns, Dan 0702-582985. Det finns gödselkärror vid parkeringen att använda. Absolut förbjudet att gå eller slänga gödsel på ängen vid parkeringen (annan ägare till marken).

 

Framridning. Det finns en slinga framför stallet som är bra att skritta fram på. Vi vill inte att man rider eller går med hästarna på gräsmattorna. Ridhuset är uppdelad i en framridningsdel och en framhoppningsdel. På framhoppningen är det lagom med 5-6 ekipage. Speakern underlättar för de ridande att veta när det är sin tur att gå till banan för start. Startlistor och banskiss finns vid framhoppningen. 

Bangång sker före de angivna tiderna som kommer att anges på startlistan dagen före hoppningen. Snabb bangång kan ske vid varje höjning.

Vill du justera vilka höjder du ska hoppa så går det bra att göra även under tävlingsdagen. Meddela gärna i så god tid som möjligt för att listorna ska hinna uppdateras.

Lycka till och kom ihåg att du tävlar för din egen skull och är det något hinder du inte vill hoppa så är det du som bestämmer.

Smittor finns hela tiden och det gäller att lära sig att handskas med detta. Enkla regler för alla som vill undvika att bli drabbad.

  1. Klappa inte andras hästar
  2. Beta inte din häst när du är bland okända hästar.
  3. Dela inte utrustning med varandra

Toalett finns i stallet med den restriktionen att inte klappa våra hästar.

Toalett finns också i cafeterian som finns en trappa upp.

Kvantum Stenungsund har skänkt äpplen och morötter till våra fyrfota vänner.

Lycka till och vi hoppas du får bra ritter hos oss!

 

                                                                                                                                  

 

Välkomna till Stall Hamra

Ucklahoma, Just for fun!!

Dan  Westergren

dan@stallhamra.se

0702-582985

Sofia Westergren

sofia@stallhamra.se

 

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Stall Hamra via Nyhetsbrevet. Skriv in din mail redan idag här