Stall Hamra

Paradis för häst och ryttare

Ryttarmeddelande

Ryttarmeddelande

Tack för att så många vill komma till oss och parkeringen är nu full. Ber alla som kan att samåka och att parkera så snålt som möjligt så alla får plats. Parkeringsvakt finns, Dan 0702-582985. Det finns gödselkärror vid parkeringen att använda. Absolut förbjudet att gå eller slänga gödsel på ängen vid parkeringen (annan ägare till marken).

Framridning. Det finns en slinga framför stallet som är bra att skritta fram på. Vi vill inte att man rider eller går med hästarna på gräsmattorna. Ridhuset är uppdelad i en framridningsdel och en framhoppningsdel. På framhoppningen är det lagom med 5-6 ekipage.

Bangång före kl 10 och före ponnyerna startar.

Cafeteria. Det serveras enklare fika till humana priser. 

Vi har ont om parkering och måste därför begränsa antalet ekipage. Vill du justera vilka höjder du ska hoppa så går det bra att göra även under tävlingsdagen. Meddela gärna i så god tid som möjligt för att listorna ska hinna uppdateras.

Lycka till och kom ihåg att du tävlar för din egen skull och är det något hinder du inte vill hoppa så är det du som bestämmer.

Smittor finns hela tiden och det gäller att lära sig att handskas med detta. Enkla regler för alla som vill undvika att bli drabbad.

  1. Klappa inte andras hästar
  2. Beta inte din häst när du är bland okända hästar.
  3. Dela inte utrustning med varandra

Toalett finns i stallet med den restriktionen att inte klappa våra hästar.

Toalett finns också i cafeterian som finns en trappa upp.

 

Lycka till och vi hoppas du får en bra dag hos oss!