Grannen Jossan, första gången

För första gången!

Att göra något för första gången är ju alltid lite speciellt och ofta spännande också! Så när Sofia Westergren bad mig att skriva ett blogginlägg till Stall Hamra var jag inte sen att tacka ja. Förutom blogginlägget är det mycket som sker för första gången just nu i mitt liv. Bara senaste veckan har jag gjort följande för första gången.

Gått på semester för att vara ledig i mer än tre veckorna sträck - det är första gången i mitt liv.
Åkt på meeting till vackra Grevagården med min fina häst Alfons Tricket. Han skötte sig dessutom utmärkt och vi avslutade helgen med att hoppa en 115 cm bana för första gången tillsammans innan hemfärd.
Ställt en häst på gången, i spolspiltan och i boxen för första gången i mitt helt nybyggda stall. Behöver jag säga att känslan var och är magisk?! Det är en dröm som nu går i uppfyllelse. Att få rita, planera och vara med i hela byggprocessen av ett eget stall är både roligt, jobbigt, nervöst och underbart. Vilken resa! Vilken känsla! Jag svävar på moln.
Ett eget stall utanför dörren och en anläggning som Hamra på skrittavstånd, kan det bli bättre? Knappast!
Så när jag idag gjorde i ordning Alfons för en dressyrlektion för Reine nere på Hamra kunde jag inte sluta le. Jag tror jag sken ikapp med solen och Alfons presterade därefter. Han var magisk! Nästa vecka kommer Sofia och Dan upp o kollar in mitt nya stall. Det blir också för första gången!
 Önskar er alla en fortsatt underbar sommar.

Kram Jossan

 

 

 

 

 

7 Jul 2017

                                                                                                                                  

 

Välkomna till Stall Hamra

 

Dan  Westergren

0701-582985

nellie@stallhamra.se

0705-776495

sofia@stallhamra.se

0705-776376

 

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Stall Hamra via Nyhetsbrevet.

Skriv in din mail här nu med detsamma :)