Maja och Era på Stall Hamra

Idag blev det lite hoppning. Era tyckte att det var HUR kul som helst och det var full rulle på henne. En tjej i stallet hängde på och hoppade lite tillsammans med mig och Era vilket var väldigt kul. Jag och mamma har ju inte stått där så länge men jag är faktiskt imponerad över hur mysigt och lugnt det är även om det är ganska stort. Tillbaka till hoppningen då... Era hoppar ju liiiite mer än vad hon behöver men jag tror att det kommer lugna ner sig när hon får mer muskler och landar lite mer i sig själv. Jag hoppar ju verkligen inga höjder (lilla hindret på bilderna) utan vill mest skutta lite på skoj och försöka lugna ner henne. (Det blir ju lite för kul ibland...) Sedan är det lite tråkigt att Lotta Wahlborg fick ställa in sina lektioner denna veckan. Jag skulle ju varit med där men som sagt fick det bli lite med mamma som gav lite tips.

Här är dessutom lite bilder mamma tog innan vi började med hoppningen. Jag är ju HELT kär i hur hon ser ut! Väldigt lik sin pappa i vissa fall som också ser helt otroligt vacker ut. Fuxsto var ju det jag letade efter när vi kollade häst och det kunde inte blivit mycket bättre!

Nu blir det sova för mig och upp klockan sju för att göra lunch inför jobbet. Spännande dag imorgon där vi kommer att lära oss om EKONOMI. Sjukt kul fast jag vet inte om det toppar det vi gjorde idag, MARKNADSFÖRING och FÖRSÄLJNING. Vi gjorde ju en helt galen övning som ni kan läsa om i föregående inlägg.

 

 

6 Jul 2017

                                                                                                                                  

 

Välkomna till Stall Hamra

 

Dan  Westergren

0701-582985

nellie@stallhamra.se

0705-776495

sofia@stallhamra.se

0705-776376

 

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Stall Hamra via Nyhetsbrevet.

Skriv in din mail här nu med detsamma :)